SportBSO

Wekelijks organiseert Sportservice Groep in samenwerking met Welluswijs, Kinderwereld en de Dassenburcht de sportBSO. De sportBSO staat in het teken van bewegen en de leiding ligt in handen van een vakbekwame sportdocent(e).

Kinderen die al naar de BSO gaan, kunnen hier gebruik van maken. Ook is het mogelijk om je alleen aan te melden voor de sportBSO. Neem contact op met één van de organisaties en vraag hier naar de mogelijkheden. 

Na schooltijd krijgen de kinderen eerst drinken aangeboden om daarna al hun energie kwijt te raken bij de sportBSO. De activiteiten die worden gegeven zijn volledig bepaald op basis van het enthousiasme van de kinderen zelf. Denk bijvoorbeeld aan: zwerkbal (gebaseerd op Harry Potter), koningsvoetbal, indianentrefbal en speedminton. Allemaal bekende sporten met een twist zodat het voor elk kind interessant is om mee te doen.
_____________________________________________________

Voor Welluswijs geldt het volgende:

Aanmelden kan hier. De kosten van de sportBSO zijn €7,50 per keer, maar na de eerste gratis les kunt u een strippenkaart kopen van vijf lessen voor €37,50.

Wanneer je gebruik maakt van de BSO van Stichting Welluswijs op de middag dat er sportBSO wordt aangeboden door Sportservice Groep, dan kun je geheel gratis deelnemen aan de sportBSO.