SportBSO

Elke week organiseert Sportservice Hardenberg in samenwerking met Stichting WellusWijs de sportBSO. De sportBSO staat in het teken van bewegen en de leiding ligt in handen van een vakbekwame sportdocent(e). Elke maandag- en donderdagmiddag kunnen kinderen zich aanmelden en het maakt helemaal niet uit of je nu vaak of nog nooit gebruik heeft gemaakt van de SportBSO. Elk kind is van harte welkom en kan meesporten met behulp van een strippenkaart. De eerste les is zelfs gratis!

Na schooltijd krijgen de kinderen eerst drinken aangeboden om daarna al hun energie kwijt te raken bij de sportBSO. De activiteiten die worden gegeven zijn volledig bepaald op basis van het enthousiasme van de kinderen zelf. Denk bijvoorbeeld aan: zwerkbal (gebaseerd op Harry Potter), koningsvoetbal, indianentrefbal en speedminton. Allemaal bekende sporten met een twist zodat het voor elk kind interessant is om mee te doen.

Aanmelden kan hier. De kosten van de sportBSO zijn €7,50 per keer, maar na de eerste gratis les kunt u een strippenkaart kopen van vijf lessen voor €37,50.